Exhibition opening hours: Tuesday – Thursday 10.00 – 17.00 | Friday 10.00 – 15.00   |   Read our FAQ

Nor-Shipping vant Sponsor- og Eventprisen 2020

Nor-Shipping ble under Sponsor- og Eventprisen 2020 utropt som vinner i kategorien Årets Messe/Fagarrangement. Nor-Shipping vant prisen i hard konkurranse med Avfall Norge/Avfall Norges årskonferanse, JCP Nordic/Zerokonferansen 2019, Wallenius Wilhelmsen og Gyro/Naming Ceremony MV Traviata og 6.Sans AS/Veidekkedagen.

Nor-Shipping har holdt det gående i 54 år, men for første gang omfattet arrangementet i 2019 havindustrien i tillegg til det tradisjonelle maritime publikummet. Det er årsaken til at den internasjonale møteplassen Nor-Shipping, med utstillere fra 47 land og besøkende fra over 85 nasjoner – ble rebrandet til «Your Arena for Ocean Solutions».

Et tydelig fokus på bærekraftige forretningsmuligheter i havrommet førte til et rekordstort antall deltakere på Nor-Shipping 2019. Nærmere 50 000 delegater deltok på offisielle Nor-Shipping arrangement på Norge Varemesse og i Oslo mellom 3. og 7. juni 2019 – en økning på hele 34 % sammenlignet med 2017.

En tydelig stolt Nor-Shipping Direktør, Per Martin Tanggaard uttalte etter utdelingen: “Nor-Shipping er til for den maritime næringen og det betyr mye for oss som en plattform for næringen å motta denne prisen. Vi vil derfor benytte anledningen til å takke for støtten og involveringen fra våre partnere, spesielt vår hovedsponsor DNV GL, engasjementet fra våre utstillere, og nysgjerrigheten til våre besøkende. Vi ser frem til å møte alle igjen på Nor-Shipping 2021, og vi skal gjøre alt for å skape en enda bedre møteplass for den maritime næringen”.

Prisen deles ut av Sponsor- og Eventforeningen og juryens begrunnelse for å tildele Nor-Shipping prisen for Årets Messe/Fagarrangement var som følger:

Kan et vent endre dype, inngrodde holdninger og bidra til at en hel bransjeutvikler en mer bærekraftig tankegang? Nor-Shipping har snudd skuta, og viser tydelig gjennom sitt arrangement at selskapet leder an for holdningsendringer i sin bransje. Som en av de viktigste maritime-messer, var strategien å være en inkluderende plattform, med plass til alle aktører i havrommet og med en klar agenda om å overbevise deltakerne om å ta bevisste og aktive miljøvalg på bedriftsnivå. Juryen applauderer Nor-Shipping for det svært høye engasjementet rundt eventet og tematikken, som har økt betraktelig sammenliknet med tidligere år. De roses også for å skape en konferanse med et tydelig budskap om at bærekraftige løsninger er den eneste og riktige veien å gå for den maritimenæringen.

 

Nor-Shipping 2019, avslutningsseremoni.

Share this post with your friends