Opening hours Monday – Wednesday 10.00 – 17.00 | Thursday 10.00 – 15.00 | Read our FAQ

Nor-Shipping vant Sponsor- og Eventprisen 2020

Share this post with your friends

Nor-Shipping ble under Sponsor- og Eventprisen 2020 utropt som vinner i kategorien Årets Messe/Fagarrangement.

Nor-Shipping ble under Sponsor- og Eventprisen 2020 utropt som vinner i kategorien Årets Messe/Fagarrangement. Nor-Shipping vant prisen i hard konkurranse med Avfall Norge/Avfall Norges årskonferanse, JCP Nordic/Zerokonferansen 2019, Wallenius Wilhelmsen og Gyro/Naming Ceremony MV Traviata og 6.Sans AS/Veidekkedagen.

Nor-Shipping har holdt det gående i 54 år, men for første gang omfattet arrangementet i 2019 havindustrien i tillegg til det tradisjonelle maritime publikummet. Det er årsaken til at den internasjonale møteplassen Nor-Shipping, med utstillere fra 47 land og besøkende fra over 85 nasjoner – ble rebrandet til «Your Arena for Ocean Solutions».

Et tydelig fokus på bærekraftige forretningsmuligheter i havrommet førte til et rekordstort antall deltakere på Nor-Shipping 2019. Nærmere 50 000 delegater deltok på offisielle Nor-Shipping arrangement på Norge Varemesse og i Oslo mellom 3. og 7. juni 2019 – en økning på hele 34 % sammenlignet med 2017.

En tydelig stolt Nor-Shipping Direktør, Per Martin Tanggaard uttalte etter utdelingen: “Nor-Shipping er til for den maritime næringen og det betyr mye for oss som en plattform for næringen å motta denne prisen. Vi vil derfor benytte anledningen til å takke for støtten og involveringen fra våre partnere, spesielt vår hovedsponsor DNV GL, engasjementet fra våre utstillere, og nysgjerrigheten til våre besøkende. Vi ser frem til å møte alle igjen på Nor-Shipping 2021, og vi skal gjøre alt for å skape en enda bedre møteplass for den maritime næringen”.

Prisen deles ut av Sponsor- og Eventforeningen og juryens begrunnelse for å tildele Nor-Shipping prisen for Årets Messe/Fagarrangement var som følger:

Kan et vent endre dype, inngrodde holdninger og bidra til at en hel bransjeutvikler en mer bærekraftig tankegang? Nor-Shipping har snudd skuta, og viser tydelig gjennom sitt arrangement at selskapet leder an for holdningsendringer i sin bransje. Som en av de viktigste maritime-messer, var strategien å være en inkluderende plattform, med plass til alle aktører i havrommet og med en klar agenda om å overbevise deltakerne om å ta bevisste og aktive miljøvalg på bedriftsnivå. Juryen applauderer Nor-Shipping for det svært høye engasjementet rundt eventet og tematikken, som har økt betraktelig sammenliknet med tidligere år. De roses også for å skape en konferanse med et tydelig budskap om at bærekraftige løsninger er den eneste og riktige veien å gå for den maritimenæringen.

 

Nor-Shipping 2019, avslutningsseremoni.

Share this post with your friends

Are you looking for something special?

Frequently Asked Questions

Opening hours

Monday – Wednesday 10:00 – 17:00 & Thursday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.

Stay up to date
with the latest news from us!

Subscribe to our newsletter
We use cookies to help improve your experience of our website. This gives us anonymous statistics for the use of the site. By continuing to use this website, you approve to our privacy statement. Read more.